Glizzart er et glasværksted i landsbyen Lillering, hvor forskellige former for glaskunst kan ses, føles, mærkes og købes. Bag værkstedet står Lizzie Duedal Rasmussen, der har beskæftiget sig med glas i mange år. Både som en del af glasfirmaet Anla Glas i Silkeborg og som indehaver af Glizzart. Her kan du også lære om glaskunst.

>Polterabends er desuden en særdeles populær aktivitet, og flere hundrede polterabends har gennem årene valgt at lægge en dejlig aktivitet her – med et unikt minde til bruden og brudeparret til følge. Den samme aktivitet laver jeg med familier og firmaer, der har lyst til en dejlig og udviklende eftermiddag i glassets lys. Kontakt mig, eller kom på besøg i værkstedet, hvis du har specielle ideer og ønsker.

Du kan også finde unikke gaver og glasting her på min website. Klik dig omkring 😉

  • Unikke glasgaver - også firmagaver og præmier

  • Masser af gode gaveideer

  • Alle farver og former...

  • Fade, skåle, figurer, billeder, engle, skulpturer og meget mere.....

  • Angel came down from heaven yesterday.........Jimi Hendrix

  • Til den du har kær.....

  • Et smukt billede til væggen....

GLIZZART HIT: POLTERABENDS!

Gi' et fantastisk minde til din bedste veninde! Jeg arrangerer med succes polterabend for kvinder i fantastiske rammer, hvor I får en uforglemmelig oplevelse. Sammen med den kommende brud laver I den helt personlige glashilsen i mit værksted.
Jeg sætter det hele sammen til et stort, flot glasfad på cirka 40x40 cm - en dejlig gave til bruden fra veninderne!

At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...