I ovnens og glassets lys……..Her er mit værksted, min hule, min oase, hvor jeg arbejder med glas. Kom endelig forbi, hvis du vil se, hvad jeg laver, vil købe, eller hvis du f.eks. er med til at lave en event, hvor I også skal prøve at lave glas. Her vil I i fællesskab kunne lave et varigt minde og snuse til kunsten at lave glas. Og nyde de flotte rammer under æbletræet i gården. Og en kop kaffe byder jeg altid på…..

  • Her kan du se glaskunst, bestille unika og meget mere

  • Kom forbi eller køb det her. Klik ind i min webshop

  • I rummet ved siden af har jeg udstilling

Glizzart glaskunst er:

Glaskunst til personlige gaver, til specielle lejligheder, bryllup, jubilæum, firmagaver, fødselsdag og selvfølgelig til hjemmet. Klik og gå på opdagelse i de mange forskellige glasting og unika.

Udstillinger & kunstmarkeder

Glizzart udstilller jævnligt på virksomheder, offentlige kontorer, kunstforeninger, biblioteker mm. Glizzart har desuden fast plads i Den Gamle By i Århus i forbindelse med højtider, temadage mm. Se billeder fra udstillinger og kunstmarkeder her.

At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...