>Er I en lille flok veninder, arbejdskolleger, voksne og børn eller andre, som har lyst til at lave nogle ting i glas?
>Har I lyst til at holde en del af en fødselsdag med glasformning, og det kan jo være både for store og små?
>Eller skal I prøve noget andet på blå mandag?

>>>>>Så har I mulighed for det her i Lillering<<<<<<

Om I vil lave et fællesprojekt, f.eks. et ophæng, eller et fad, eller om I vil arbejde individuelt er op til jer. I kan nøjes med en enkel ting, hvis I bare lige vil prøve eller I kan sætte nogle timer af til det, hvis I vil lære lidt mere om glas. Hvis I ringer eller skriver til mig, kan vi prøve at få lavet et arrangement , som passer til jer.
I har mulighed for at tage spise og drikke med, hvis I gerne vil lave en udflugt ud af det. Eller I kan lade mig stå for forplejningen.

  • En god familie event

  • Også børnene elsker det

  • Og det er uden tv, Facebook eller Playstation

  • For store og små...

  • En hyggelig dag...

  • Kreativitet.......

Med dine kolleger i glasværkstedet

Det kræver samarbejde og dialog at lave et stykke glaskunst sammen, og det er lige fra glasfade til vægkunst. Glizzart kan tage jer som samlet personalegruppe eller som flere afdelinger fra firmaet, hvor hver enkelt afdeling skal lave sin del til et fælles kunstværk, der skal pynte væggene i firmaet. Ring og hør nærmere, hvis det har din interesse, eller hvis du synes, at det er lige noget for dig og dine kolleger :-)

Mødet mellem lys og mørke


Farve fødes i mødet mellem lys og mørke Få et indblik i glassets magiske verden. Glizzart er et glasværksted, der udstiller og sælger ovnformet glaskunst. Nu også på nettet.
At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...