Giv et unikt minde til bruden. Flere og flere vælger at lave noget kreativt og aktivt på en polterabend. Her hos mig kommer et stigende antal kvinder for at lave et unikt fad til deres veninde, der skal giftes. Den kommende brud er selvfølgelig også med, og sammen hygger de sig et par timer her i værkstedet, hvor ideer og indfald ser dagens lys. Hver især laver deltagerne en firkant til fadet, og oplevelsen af at lave noget sammen er ofte ledsaget af højt humør, grin og spas.
Efterfølgende brænder og former jeg det i ovnen, og bruden kan så få gaven overrakt til brylluppet. En meget personlig hilsen fra alle veninderne, som giver en helt unik bryllupsgave.

Grundpris er 1.600 kr. inklusiv materialer for deltagelse af op til 9 personer. Ekstra deltagere koster 100 kr. pr. person

Læs reportage fra Politiken: “Glasklar Polterabend”      Se også min omtale på Polterabend.dk

Se videoer fra Glizzart polterabends her (I alt 3 videoer, tryk på playliste for at vælge video):

Se eksempler på polterabend stemning og fade lige her:

  • Farver.....og personlig hilsen

  • Stor fantasi.....

  • Hygge og koncentration...

  • Og tid til en snak og en snack

  • Cool design........

  • Wow.........

  • Knald på farverne....

  • Under æbletræet......

Til fødselaren, mormor, far...

Flere og flere vælger at lave nogle kreative gaver sammen. Her hos mig kommer et stigende antal familier for at lave et unikt fad til bedsteforældrene, guldbryllupsparret, mor, far, moster Mary eller en god ven... Sammen hygger familien og vennerne sig et par timer her i værkstedet, hvor ideer og indfald ser dagens lys. Hver især laver deltagerne en firkant til fadet, og oplevelsen af at lave noget sammen er ofte ledsaget af højt humør, grin og spas.
Efterfølgende brænder og former jeg det i ovnen, og modtageren kan så få gaven overrakt til festdagen. En meget personlig hilsen fra familien og vennerne, som giver en helt unik gave. Ring og hør nærmere, hvordan det foregår, hvad det koster osv.
At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...