Lizzie_portraet2Kontakt/besøg Glizzart:
Lizzie Duedal Rasmussen
Storringvej 10, Lillering
8462 Harlev
Tlf.  28 10 96 00
Email: lizzie@glizzart.dk

Værkstedet ligger i Lillering, en køn lille landsby, 15 kilometer vest for Århus. Det ligger tæt ved landevejen mellem Silkeborg og Århus.
Først kører du til Harlev (motorvejsafkørsel 21), til venstre i rundkørslen, ved Statoil kører du til højre i rundkørslen, og følger skiltet mod Lillering, gennem rundkørslen og til venstre ad Lilleringvej. Bare kør lige ud, og du når til Lillering. Her skifter vejen navn til Storringvej, og Glizzart ligger midt i Lillering på højre side, når du kommer fra Harlev.

Hvis du kommer vest fra ad motorvejen, kører du fra ved Galten (afkørsel 23), følger vejen mod Storring, kører gennem byen og fortsætter ligeud et par kilometer, og du kommer til Lillering.
Kørselsvejledning

  • Æbletræet er sprunget ud.

  • Hygge i gården under træet. Æblerne er Bodil Neergaard, og de kan holde sig længe

  • Mit værksted, min oase

Glas med hjerte

Glizzart's glaskunst er one-of-a-kind, og står du og mangler GAVEN til fødselsdagen, jubilæet, brylluppet, mærkedagen, konfirmationen eller blot har lyst til at give en fantastisk gave til den, du elsker - ja så kan du finde den her. Eller du kan kontakte mig for at være med til at udvikle det helt rette udtryk, form og farvevalg.
At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...