Glizzart udstiller jævnligt på virksomheder, offentlige kontorer, kunstforeninger, biblioteker mm. Glizzart har desuden fast plads i Den Gamle By i Århus i forbindelse med højtider, temadage mm. Er du interesseret i en udstilling af af unik glaskunst, så kontakt mig.

UDSMYKNINGER

Flere institutioner og virksomheder vælger at bestille et unikt kunstværk, og det gør de bl.a hos Glizzart. I kan få det tilrettet, så det passer jer, og i hele processen med at udvikle det rette udtryk, er vi i tæt dialog.

  • 1 ud af 3 vinduesudsmykning Næshøj

  • 2 ud af 3 vinduesudsmykning Næshøj

Farve og liv på væggene?

Hvis I synes, jeres vægge ser lidt kedelige ud, var det måske noget med en udstilling eller udsmykning med glaskunst? I bliver overraskede over, hvordan glaskunst ændrer et rum, en gang, en foyer, en hall eller??? Jeg udstiller ofte mine ting i virksomheder, kunstforeninger, offentlige kontorer, biblioteker, hospitaler mm.
Jeg samarbejder desuden med de to kunstnere Tina Kolding og Ulla Blæsbjerg, og vi udstiller jævnligt sammen. Se mere på www.artjamming.dk Jeg har bl.a. udstillet på Århus Universitetshospital, Silkeborg Bogtryk, Galten Bibliotek, Stjernholm Gl. Mejeri og Den Gamle By.
At købe glas hos mig

At købe glas hos mig

Jeg har åbent på mit værksted de fleste dage. Du er velkommen til at kigge forbi, og der er absolut ingen købetvang - jeg vil gerne vise mit glas frem. Ved bestillings- opgaver modtager du ideforslag og billeder i processen :-)
Unik Glaskunst

Unik Glaskunst

Jeg laver kun unika. Der er aldrig to ting, der er ens, og inspirationen finder jeg mange steder. Vil du være sikker på en gave, du ikke kan finde andre steder, så er dette det rette sted, du har klikket dig hen.......
Glas og kunstnere
Jeg er tilknyttet Anla Glas i Silkeborg, hvor jeg også underviser. Førende udenlandske kunstnere afholder kurser hos Anla Glas, og det er først og fremmest her, jeg har fået min oplæring og glaskunstneriske kunnen. Og den holder jeg fortsat vedlige...